Har du tjekket vores lagersalg ud? Gør det her

Har du tjekket vores lagersalg ud? Gør det her

Arbejdsradioer

6 produkter
Viser 6 ud af 6 produkter

3 fordele ved en god arbejdsradio

Musik til din dag

Din arbejdsradio leverer adspredelse og motivation, når du er på arbejde og gerne vil have opgaverne til at glide nemmere på byggepladsen, på stilladset el.lign.

Robusthed

Hvis du arbejder meget udenfor eller i miljøer med risiko for støv- eller stødbelastning, er det vigtigt, at din radio kan tåle lidt af hvert. Det kan en god arbejdsradio.

Mobil og fleksibel

Med en god arbejdsradio er det intet problem med skiftende arbejdsdestinationer, da den netop er bygget til at kunne transporteres rundt nemt og bekvemt.

  • ?

    Hvad betyder IP-klasser i forhold til min arbejdsradio?

    IP står for Ingress Protection, og de to citre, som koden består af, viser dig, hvor beskyttet din arbejdsradio er over for henholdsvis faste genstande (som f.eks. støv) og indtrængen af vand. En kode som IP54 fortæller dig således, at din arbejdsradio er støvskærmet, og at den samtidig kan tåle oversprøjtning af vand fra alle retninger.

  • ?

    Kan jeg få arbejdsradioer med Bluetooth?

    Du kan sagtens finde en god arbejdsradio, der har Bluetooth, ligesom du kan få højtalerenheder med Bluetooth, der kan fungere sammen med din Smartphone. Mange arbejdsradioer har både Bluetooth og mulighed for tilslutning i form af USB- eller AUX-stik.