Har du tjekket vores lagersalg ud? Gør det her

Har du tjekket vores lagersalg ud? Gør det her

Sikkerhedsudstyr

129 produkter
Ox-On BT1 bluetooth høreværn
Fast lav pris
Max Lite ørepropper i PU
Køb 10 og spar 20%
Uvex X-Fit ørepropper med snor
Køb 10 og spar 25%
1par E-A-R soft ørepropper
Køb 10 og spar 10%
Hellberg Secure 2 høreværn
3 varianter
Køb flere og spar op til 10%
189,-
Få på lager
Lev. omk. tillægges
Kask Plasma AQ sikkerhedshjelm - Grøn
7 varianter
Fås som pakke
Hellberg Secure 1 høreværn
3 varianter
Køb flere og spar op til 5%
Hellberg Secure 3 høreværn
3 varianter
Fast lav pris
Viser 20 ud af 129 produkter
  • 1

    Hvornår skal du bruge høreværn?

    Som udgangspunkt skal du altid bruge høreværn, hvis der er risiko for vedvarende støj eller pludselige høje lyde, når du føler dig generet af vedvarende støj. På arbejdspladser skal der bæres høreværn, når støjbelastningen er over 80 dB(A), eller hvis pludselige spidsbelastninger og høje lyde kommer over 135 dB(A).

  • 2

    Hvor meget dæmper høreværn?

    Der er forskel på kvaliteten af høreværn, og dermed hvor meget de enkelte modeller dæmper støj. Høreværn skal altid være godkendte, og have en SNR-værdi (dæmpning) der passer til den arbejdssituation, hvor høreværnet skal bruges. Høreværn må ikke dæmpe mere, end at brugeren kan orientere sig i omgivelserne.

  • 3

    Hvor længe må du have støvmaske på?

    Brug af støvmasker og åndedrætsværn kan være skadelige for kroppens kredsløb, og må kun anvendes nogle få timer hver dag. Almindelige støvmasker må maksimalt bruges 3 timer hver dag. Hvis der er brug for at bruge åndedrætsværn i mere end 3 timer, skal der vælges masker med luftforsyning.

  • 4

    Hvilken brandslukker skal jeg vælge?

    Brandslukkere skal vælges ud fra den type materiale, du forventer at bruge brandslukkeren til. Pulverslukkere er velegnede til slukning af ild i faste stoffer som f.eks. træ, mens en CO2 brandslukker er beregnet til slukning af brand i væsker som olie og friture. CO2 slukkeren bruges også ved brand i elinstallationer.

  • 5

    Hvad er der i en brandslukker?

    Indholdet i en brandslukker afhænger af brandslukkerens type. De mest almindelige midler til slukning af brand i faste materialer og væsker er pulver, kuldioxid eller vand, men der findes også andre varianter, der bruger skum og andre stoffer. Vælg altid en brandslukker, der passer til det materiale, den skal slukke en brand i.

  • 6

    Hvornår skal du bruge faldsikring?

    Som udgangspunkt skal du altid bruge faldsikring, når du arbejder i højden, hvor der ikke findes andre muligheder, som f.eks. rækværk eller stillads, der kan sikre dig, hvis du falder. Faldsikring er altid den sidste udvej, hvor der ikke er mulighed for andre løsninger, eller hvor arbejdet kun er af kortere varighed.